"Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan şarkıcı Yusuf Güney, "Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin. Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çubuk'un Akkuzulu Mahallesi'nde katıldığı şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde saldırıya uğramasının ardından sanatçılar da olaya sessiz kalmadı.

Terörü lanetlediğini söyleyen şarkıcı Yusuf Güney şehit ailesinin acısı olduğunu belirterek sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"GİTTİĞİN YERE DİKKAT EDECEKSİN"

 Güney, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "Siz hiç şehit cenazesime gittiniz mi! Yrüreği ateşler içinde yanan bir aile, dünyası başına yıkılmış bir eş, ve emanet edilen bir ana kuzusunun şehit haberini getiren, çaresizlikten ellerini avuçlarını ovuşturan gözü yaşlı komutan, yürekleri öfke ile tutuşan silah arkadaşları ve yakınları. Kimse kusura bakmasın. Gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin. Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız"

"Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız!"

"Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız!" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Yusuf Güney
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.