Önce soyundu, sonra kucak dansı yapmaya başladı... /VİDEO

İbiza'ya uçan bir uçakta yolcular arasında bulunan sarhoş kadın, aniden soyunup kucak dansı yapmaya başlayınca ortalık karıştı.

Uçaktaki bir yolcunun kayda aldığı görüntülerde bir grup yolcunun uçağın ön tarafında kavga ettiği görülüyor. Kavgayı kayda alan Josh adındaki yolcu, kadının arkadaşlarının arka tarafta oturduğunu fakat kadının başkalarının yanına gittiğini söyledi.

"ONA DAHA FAZLA İÇKİ VEREN ADAMLARIN ARASINDA OTURDU"

İlginç anları görüntüleyen Josh şöyle konuştu: "Uçağa bindik ve kadının arkadaşlarının hepsi arkada oturuyordu. O ise içki içip ona daha fazla içki veren adamların arasında oturmaya devam etti."

Önce soyundu, sonra kucak dansı yapmaya başladı... /VİDEO

KORİDORDA TAKLA ATTI!

 Metro.co.uk'un haberine göre: Olay karşısında epey şaşıran yolcu "Birden bire dans etmeye başladı ve soyundu. Gerçekten berbat görünüyordu. Ayrıca uçak uçarken koridorda takla atmaya başladı." diye ekledi. Sarhoş kadının videoda olup olmadığı belli değil ama iddia edilen davranışının olaya yol açtığı söyleniyor.

Uçak firması ise olay sonrası şöyle bir açıklama yaptı:

"Yolcularımızın ve ekibimizin güvenliği ile refahı bizim en yüksek önceliğimizdir. Ekibimiz, tüm olayları değerlendirmek ve çözmek için eğitilmiştir. Bu tür olaylar nadir olmakla birlikte, onları çok ciddiye alıyor ve taciz edici veya tehdit edici davranışlara göz ardı etmeyip onları her zaman takibe alıyoruz."

 

Önce soyundu, sonra kucak dansı yapmaya başladı... /VİDEO ile ilgili etiketler uçak video ibiza sarhoş kadın kucak dansı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.