"Önce, ‘Sen o pis ağzınla, PKK’ya terör örgütü demeyi öğren’ diyeceksin!"

SuperHaber YouTube kanalında Memleket Aşkına programında Bitlis'in Tatvan ilçesinde 11 askerin şehit olduğu helikopter kazası ele alındı. Gazeteci Nedim Şener, PKK'nın sözcüsü gibi davranan HDP eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin CHP'ye yakın medya kuruluşu Tele 1'e kazayla ilgili konuk edilerek görüşlerine başvurulmasına tepki gösterdi. Şener, Temelli'ye bu ilginin nedeni olarak HDP'nin 6 milyon oyunu gösterdi.

Memleket Aşkı'nda gündem Bitlis'in Tatvan ilçesinde düşen Cougar tipi askeri helikopterdi. 

8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ile birlikte 11 askerin şehit olduğu kazayla ilgili muhalefette yapılan spekülatif açıklamaların ele alındığı programda gazeteci Nedim Şener, CHP'ye yakın Tele 1 kanalına sert tepki gösterdi. 

Tepkisinin sebebi ise PKK terör örgütünün sözcülüğünü yaptığını ileri sürdüğü HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin konuk olduğu programda şehitlerin üzerinden spekülasyon yapmasına zemin olunmasıydı. 

Temelli'nin programda sarf ettiği "Evet çetin bir bölge kış koşulları fakat bu koşullarda askeri hareketlilik aslında bir iktidar politikası. Dolayısıyla iktidar bir helikopter kazasıdır deyip helikopterin hatasına işi bağlayarak aynı Gara'da olduğu gibi kenara çekilemez" sözlerine oradaki gazetecilerden hiçbirinin tepki göstermemesini eleştiren Şener, tepkisi şu ifadelerle ortaya koydu: 

"Önce, ‘Sen o pis ağzınla, PKK’ya terör örgütü demeyi öğren’ diyeceksin!"

Nedim Şener, çıkarılmasının bile yanlış olduğu Tele 1 ekranında bu sözleri sarf etmesine izin verilmesinin sebebini ise HDP'yi destekleyen 6 milyon seçmenin oyu olduğunu ifade etti. 

HDP'li Temelli'nin PKK'ya asla terör örgütü diyemeyeceğini, derse öldürüleceğini bildiğini ileri sürdü. 

Temelli'nin PKK'ya terörist diyemezken, yayında barış lafzını ağzına almasını da eleştirerek  "Teröristle barış olmaz. Adamın işi bu..." diye konuştu.

 

"Önce, ‘Sen o pis ağzınla, PKK’ya terör örgütü demeyi öğren’ diyeceksin!" ile ilgili etiketler Nedim Şener HDP Sezai Temelli helikopter Bitlis tele 1

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.