Önce Selami sonra Hüsnü Çoban! Arka Sokaklar'dan sonra sıradışı projesi ortaya çıktı!

Önce Selami sonra Hüsnü Çoban! Arka Sokaklar'ın komiserinin sıradışı projesi ortaya çıktı! Tüm Türkiye'nin önce Çocuklar Duymasın dizisinde Selami sonrasında Arka Sokaklad dizisinde Hüsnü Çoban olarak tanıdığı Özgür Ozan, yepyeni ve sıradışı bir projeyle geliyor.

Önce Selami sonra Hüsnü Çoban! Arka Sokaklar'ın komiserinin sıradışı projesi ortaya çıktı!

Dizi tarihinin belki de en uzun süren dizisi Arka Sokaklar'da oynadığı Hüsnü Çoban karakteri ile milyonlarca insanın hayranı olduğu ünlü oyuncu Özgür Ozan'dan şaşırtan ancak heyecanlandıran bir süpriz geldi. Sıradışı bir projede yer almaya hazırlanan Özgür Ozan'ın ilk kez bir projede yer alacak.

HÜSNÜ ÇOBAN'IN YENİ PROJESİ ORTAYA ÇIKTI!

Yıllar önce Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Selami karakteri ile güldüren ve yine birçok kişiyi kendisine hayran bırakan Özgür Ozan, daha sonra yer aldığı Arka Sokaklar dizisiyle tam 15 yıldır izleyicinin karşısında. Başarılı oyuncudan son gelen haber ise herkesi heyecanlandırdı.

İddiaya göre ise Arka Sokaklar dizisinin sezon finali yapmasını fırsat bilen Özgür Ozan, Netflix yapımı Aşk Taktikleri adlı filmde yer almaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı filmin senaryosunu ise Pelin Karamehmetoğlu yazdı.

Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir'in başrollerinde yer aldığı filmde Özgür Ozan'ın da yer alacağı iddialarından sonra başarılı oyuncunun hayranları büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadı.

Önce Selami sonra Hüsnü Çoban! Arka Sokaklar'dan sonra sıradışı projesi ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Özgür Ozan Arka Sokaklar Çocuklar Duymasın hüsnü çoban aşk taktikleri selamı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.