Önce polisi sırtından sonra da kendini kalbinden bıçakladı!

Çin'in yayılmacı politikalarının önemli ayaklarından biri olan Hong Kong'un otonom yapısına son vermek. Hong Kong'un Çin'e bağlanmasının 24. yıl dönümünde yapılmak istenen Demokrasi Yürüyüşü iptal edildi. Protesto etmek amacıyla bir saldırgan kameraların önünde önce bir polisi sırtından bıçakladı, sonra da kendini kalbinden bıçaklayarak intihar etti.

Hong Kong'un Çin'e bağlanmasının 24. yıl dönümünde gerçekleştirilmesi planlanan ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Demokrasi Yürüyüşü' bu yıl yasaklandı. Hong Kong yönetimi, protesto gösterilerini engellemek amacıyla cadde ve sokaklara yüzlerce polis konuşlandırdı.

ÖNCE POLİSİ SIRTINDAN SONRA DA KENDİNİ KALBİNDEN BIÇAKLADI

Hong Kong'un Çin'e bırakılmasının yıl dönümünde protestolara izin verilmemesinin ardından bölgede güvenliği sağlayan bir polis, kimliği belirsiz kişi tarafından sırtından bıçaklandı.

Causeway Bay semtinde kimliği belirsiz bir kişi, nöbet tutan bir polisi sırtından bıçakladı. Saldırıda polis ağır yaralanırken, saldırgan ise elindeki bıçağı göğsüne saplayarak intihar etti.

SALDIRGAN ÖLDÜ, POLİS İSE AĞIR YARALI

Saldırganın hayatını kaybettiği, yaralı polisin ise hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

KAMERALAR KAYITTAYDI

Polise saldırı anı ise çevrede bulunan vatandaşlar tarafından anbean kaydedildi.

 

Kaynak: İHA

Önce polisi sırtından sonra da kendini kalbinden bıçakladı! ile ilgili etiketler Hong Kong Çin demokrasi polis bıçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.