Önce paylaştı sonra sildi! Kerem Bürsin'in yorumu olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi kızdırdı

FOX TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü oynayan Kerem Bürsin, Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye’ye altın madalya kazandıran ilk boksör olarak tarihe geçen Busenaz Sürmeneli'nin şampiyon olmasından sonra altın madalyasını antrenörü Cahit Süme'nin takmasını eleştirdi. Sürmeneli'nin cevabı üzerine Bürsin, Twitter'dan yaptığı yorumu sildi. İşte detaylar...

Tokyo Olimpiyatları'nda kazandığı altın madalyayla tüm Türkiye'yi gururlandıran Busenaz Sürmeneli'nin şampiyon olmasından sonra altın madalyasını antrenörü Cahit Süme'nin takması sosyal medyayı ikiye böldü. Sürmeneli'nin bu davranışı bazı sosyal medya kullanıcı tarafından desteklerinken bazı tarafındansa eleştirildi. Sürmeneli'yi eleştirenlerden biri de 34 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin oldu.

Busenaz Sürmeneli

Kerem Bürsin'in, Twitter üzerinden yaptığı "Madalya Busenaz'ın boynunda olmalıydı" şeklindeki yorumuna Sürmeneli'den yanıt gecikmedi. Şampiyon ile Bürsin'in Twitter üzerinden gerçekleştirdiği konuşma ise sosyal medyada dikkat çekti.

Busenaz Sürmeneli

Busenaz Sürmeneli'nin altın madalyayı kazandıktan sonrasında antrenörü Cahit Süme ile beraber verdiği röportaj medyada tartışmalara yol açtı. Röportaj esnasında altın madalyayı kendi boynuna takan alıştırmacı Cahit Süme'ye gelen eleştirilere tepki gösteren milli boksör Busenaz Sürmeneli, şunları dile getirdi: "Burada yazılanları şaşkınlıkla okudum nitekim lütfen sakin olun, oldukca yakışıksız sözler var maalesef… Hocamın madalyayı elimden zorla alıp boynuna taktığını mı düşünüyorsunuz? Yapmayın hakikaten. 13 yılda beni büyük emeklerle yetiştiren bu büyük deneyime birazcık saygı."

 

Kerem Bursin, bu davranışa yönelik, Twitter hesabından, "Busenaz'ın boynunda olmalı madalya" dedi.

Busenaz Sürmeneli

KEREM BÜRSİN TWEET'İNİ SİLDİ

Kerem Bürsin'e de cevap veren Busenaz Sürmeneli, "Kerem abi merhabalar, madalya benim boynumdaydı esasen merasimden sonrasında bana yıllarını vermiş beni buralara getirmiş hocamın boynuna taktım, sevincimi paylaştım yazgı arkadaşımla. Burada ne demek istediğinizi anlamadım pek? Hocamın madalyamı elimden zorla mı aldığını düşündünüz?" dedi.


Busenaz Sürmeneli

Bürsin ise şampiyon sporcuya "Öncelikle bize yaşattığın mutluluk ve gurur için çok teşekkür ederim. Hocana asla saygısızlık etme gibi bir niyetim yoktu, hocaların önemini gayet iyi bilirim. Yorumum bir yoruma karşıklıktı ama eğer ki seni rahatsız ettiyse memnuniyetle silerim. Sevgiler" yanıtı verdi.

Sürmeneli ise "Abi güzel sözlerin için teşekkür ederim öncelikle. 13 yıldır gecesini gündüzüne katıp beni yetiştiren, sadece benim değil kız çocuklarının geleceği için yüreğini ortaya koyan bir adam Cahit Hocam. Şu birkaç saniyelik videoya çok yanlış yorumlar vardı maalesef üzüldük. Sevgiler" ifadesini kullandı.


Bu paylaşımdan sonra oyuncu Kerem Bursin de Busenaz ve hocası için yapmış olduğu paylaşımı sildi.

 

 

Önce paylaştı sonra sildi! Kerem Bürsin'in yorumu olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi kızdırdı ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Busenaz Sürmeneli Tokyo Olimpiyat Oyunları altın madalya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.