Önce köpeği, sonra da çocuğu taşladı!

Kocaeli'de yerde yatan bir köpeği taşlayan yaşlı adam, kendisini durdurmaya çalışan çocuğa da saldırıp taşladı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada büyük tepki çektiç

Olay, Kocaeli'nin Körfez ilçes, Çamlıtepe Mahallesi'nde meydana geldi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde yaşlı bir kişi eline taşlar alarak yerde yatan köpeğe doğru yürüdü. Bu sırada iki çocuk, "Amca dur amca" diyerek uyarmaya çalıştı.

Yaşlı kişi yerde yatan köpeğe büyük bir taşı hızla attı.

ÇOCUĞA DA TAŞ ATTI

Köpek canının yanmasıyla yerinden kalkarak kaçarken, bu sırada bir çocuk, Dayı ne yapıyorsun diyerek yaşlı adamın üzerine doğru gitti. Yaşlı adam çocuğa tokat savurarak elindeki diğer taşı çocuğun üzerine attı.

 BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Taş çocuğun vücuduna isabet ederken, yaşlı adam çocuğun üzerine yürümeye devam etti. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından büyük tepki oluştu.

Önce köpeği, sonra da çocuğu taşladı! ile ilgili etiketler Kocaeli köpek Sosyal Medya Çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.