Önce komşusu sonra yeğeni tecavüz etti!

Lefkoşa'da bugün 16 yaşında olan kız çocuğu yıllarca komşusunun ve yeğeninin cinsel istismarına maruz kaldığını iddia etti. 18 yaşındaki U.U., suçlamaları reddetse de zanlının kasık bölgesinde bir dövme olduğu ve kızın bu dövmenin fotoğrafını çektiği belirlendi.

Kıbrıs Gazetesi'nn haberine göre;c Lefkoşa’da, 16 yaşındaki kız çocuğuna 42 yaşındaki komşusunun 4 yıldır, 18 yaşındaki yeğeninin ise 2 yıldır cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla açılan polis soruşturması sürüyor.

Polis, 42 yaşındaki B.U’nun, aleyhindeki suçlamaları kabul ettiğini, ancak 18 yaşındaki U.U.’nun ise suçlamaları reddettiğini, buna karşın kız çocuğunun ifadesinde, 18 yaşındaki yeğeni U.U’nun sağ kasık bölgesinde tavşan dövmesi olduğunu söylediğini ve yapılan muayenede zanlının kasığındaki tavşan dövmesinin tespit edilerek fotoğrafının çekildiğini açıkladı.

Polis, ayrıca, U.U.’nun cep telefonunu da polise teslim etmediğini belirtti. “16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz”, “16 yaşından küçük çocuğu alıkoyma”, “Çocuğun cinsel istismarı”, “Vahim zarar”, “Ciddi darp”, “Cinsel saldırı” suçlamalarıyla tutuklanan zanlılar B.U. ile U.U. isimli iki zanlı dün yeniden mahkemeye çıkarıldı

Zanlıların kıza ağılda, evlerinde ve arazi içinde cinsel saldırıda bulundukları ileri sürülüyor. Mahkeme, zanlıların suçla bağlantısı olabileceğine vurgu yapıp, 7 gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

Önce komşusu sonra yeğeni tecavüz etti! ile ilgili etiketler Kıbrıs cinsel istismar Tecavüz istismar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.