Önce kocasını sonra tesettürü bıraktı!

Pop müziğin efsane ismi Michael Jackson’ın şarkıcı kardeşi Janet Jackson, Katarlı milyarder iş insanı Wissam Al Mana ile evlendikten sonra Müslüman olduğunu açıklamış ve tesettüre girmişti. Ünlü şarkıcı boşanmasının ardından tesettürden çıktı ve sahne şovlarına yeniden başladı.

Eskisinden daha iddialı bir şov sergileyen şarkıcı, müzik kariyerine “kaldığı yerden devam” mesajı verdi.

TESETTÜRE GİRMİŞTİ

Janet Jackson, kendisinden sekiz yaş küçük olan Al Mana ile 2012 yılında evlenmişti. Geçen 2016 ocak ayında oğulları Eissa'yı dünyaya getiren Janet Jackson, doğum dolayısıyla 'Unbreakable' dünya turunu ertelemiş ve tesettüre girmişti.

Önce kocasını sonra tesettürü bıraktı!
Al Mana Holding'in CEO'su olan 42 yaşındaki Wissam Al Mana'nın, 800 milyon Sterlin'lik bir servete sahip olduğu biliniyor. Katarlı işadamı Wissam el Mana ile üçüncü evliliğini yapan Janet Jackson önceki iki evliliğini bitirmek için de oldukça yüklü tazminatlar ödemişti.

Önce kocasını sonra tesettürü bıraktı! ile ilgili etiketler janet jackson tesettür açıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.