Önce kendini yaraladı, sonra "Birini bıçakladım" diyerek saatlerce kendini aradı!

Bursa'da daha öce alkollü bir şahıs kendini aramaya çalışmıştı. Benzer bir olay bu sefer Erzurum'da yaşandı. Bir vatandaş kendini bıçakladıktan sonra polisi arayarak 'Birini bıçakladım' dedi. Aslında kendini bıçaklayan şahıs, polis ekipleriyle birlikte kendini aradı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde geçtiğimiz aylarda alkol aldıktan sonra kaybolan Beyhan Mutlu isimli şahıs, polislerle birlikte kendini arama çalışmalarına katılmıştı. 

Benzer bir olay dün Erzurum'da yaşandı. 

POLİSİ ARAYIP "KAVGA ETTİM, BİRİNİ BIÇAKLADIM" DEDİ

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Aşağı Mumcu Caddesi'nde gece saatlerinde isminin Suat olduğu belirtilen kişi, elektrikçi dükkanının önüne gelerek 3 kişiyle kavga ettiğini, birisini bıçakla yaraladığını söyleyip, polise haber verilmesini istedi. İş yeri çalışanlarının ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

 

Ekipler, bu kişinin elindeki bıçağı alarak tedavisi için ambulansa götürdü. Yüzünden akan kanla ambulansa giden Suat adlı kişi, polislere kavga sırasında birini yaraladığını söyledi.

EKİPLERLE BERABER SAATLERCE KENDİNİ ARADI

Bunun üzerine polis ekipleri, bölgede ve metruk binalarda saatlerce yaralı aradı. Olumsuz bir duruma rastlamayan polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden alkollü kişinin kavga etmediğini, girdiği metruk binada bıçakla kendisini yaraladığını tespit etti.

 

Önce kendini yaraladı, sonra "Birini bıçakladım" diyerek saatlerce kendini aradı! ile ilgili etiketler Erzurum Bursa İnegöl polis bıçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.