Önce kaza yaptılar, sonra kameraya el salladılar!

Beylikdüzü'nde 15 yaşındaki sürücü, yolun karşısına geçmek isteyen üniversite öğrencisi kadına çarptı. Olayın ardından görüntülendiğini fark eden sürücü, pişkin tavırlarla kameralara el salladı.

Beylikdüzü'nde okulların ilk ara tatile girmesiyle arkadaşlarıyla gezmek isteyen 15 yaşındaki A.S, annesinin aracını alıp 4 arkadaşıyla birlikte tur atmaya başladı.

Bu sırada eve gitmekte olan üniversite öğrencisi Elçin Mutlu, yolun karşısına geçtiği sırada hızla gelen A.S.’nin idaresindeki aracın çarpmasıyla havaya fırlayıp yere düştü. Kazayı görenler olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından genç kadını Beylikdüzü Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kaza yapan sürücünün 15 yaşındaki ehliyetsiz bir lise öğrencisi olduğunu gören trafik polisi, genç ehliyetsiz sürücüye alkol kontrolü gerçekleştirdi ve kazayla ilgili tutanak tuttu.

Önce kaza yaptılar, sonra kameraya el salladılar!

KAMERALARA EL SALLADILAR

Kaza sonrası yakınlarını arayan sürücünün kısa süre sonra annesi de olay yerine geldi. Oğlunun yaptığı kaza sonrası telaşlanan anne yaralı genç kızın durumu hakkında bilgi aldı.

Kazanın şokunu erken atlatan gençlerin ise rahat tavırları gözlerden kaçmadı. İfadesi alınmak için polis merkezine götürülen gençler polis arabasına bineceği esnada dönerek kameralara el salladı.


Önce kaza yaptılar, sonra kameraya el salladılar! - Resim : 2

Önce kaza yaptılar, sonra kameraya el salladılar! - Resim : 3

 

Önce kaza yaptılar, sonra kameraya el salladılar! ile ilgili etiketler İstanbul Beylikdüzü kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.