Önce kayboldu dedi sonra korkunç gerçeği itiraf etti!

Almanya'nın Duisburg kentinde 7 Eylül’den beri kendisinden haber alınamayan ve polisin iki aydır her yerde aradığı 26 yaşındaki Afgan Mine O.’yu 28 yaşındaki kocası Ercan E.’nin öldürdüğü ortaya çıktı.

Doktor yardımcısı olarak meslek eğitimi yapan Mine O., 7 Eylül tarihinde ortadan kayboldu. Ercan E. hem polise verdiği ifadede hem de gazetelere, eşinin kaybolduğunu söylemişti. Mine O.’nun ortadan kaybolmasından sonra soruşturma başlatan polis, çiftin komşularının ifadesini aldı. Bir komşu, genç kadının kaybolduğu gün, Ercan E.’nin kömürlüğünde gürültü duyduğunu polise anlattı.

CESEDİ KÖMÜRLÜKTE SAKLAMIŞ

Hürriyet'ten Ali Varlı'nın haberine göre; Polis, Ercan E.’nin kömürlüğünde inceleme başlattı ancak ceset bulunamadı. Bunun üzerine sorguya alınan Ercan E. eşini öldürdüğünü itiraf edip, cesedi gömdüğü ormanlık alanı gösterdi. Ercan E.’nin gösterdiği alanda kazı yapan polis, kadının cesedine ulaştı. Cesedi bir süre kömürlükte saklayan Ercan E., daha sonra ormanlık alana gömdüğünü polise itiraf etti.

Önce kayboldu dedi sonra korkunç gerçeği itiraf etti! ile ilgili etiketler Almanya Ceset eşi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.