Önce kaçtı sonra teslim oldu

Antalya'da yoldan karşıya geçmeye çalışan Sedat Kayar'a (42) otomobil çarptı. Yaklaşık 40 metre sürüklenen Kayar olay yerinde yaşamını yitirirken, aracının plakası olay yerinde düşen kaçan sürücü Murat K., yaklaşık 1 kilometre ileride polise teslim oldu. 

Kaza, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi Gazi Bulvarı'nda meydana geldi. Yaya geçidi bulunmayan bulvar üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan Sedat Kayar'a, Murat K. yönetimindeki 34 FYU 38 plakalı otomobil çarptı.

Önce kaçtı sonra teslim oldu

SÜRÜCÜ KAÇTI

Çarpmanın şiddetiyle savrulan Kayar önce otomobilin camına çarptı daha sonra araç ile refüj arasında yaklaşık 40 metre sürüklendi. Kayar, kan içinde yerde kalırken, sürücüsü Murat K. otomobiliyle kaza yerinden kaçtı.

Önce kaçtı sonra teslim oldu - Resim : 2

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Kayar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kayar'ın ayağından fırlayan terlikle çarpan aracın plakasının aynı yere düştüğü görüldü. Kayar'ın diğer ayağındaki terlik ise bulvar üzerinden geçen araçların arasında kaldı.

Önce kaçtı sonra teslim oldu - Resim : 3

1 KİLOMETRE İLERİDE BEKLEDİ

Bu sırada olay yerinden kaçan sürücü yaklaşık bin kilometre ileride Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2362 Sokak'ta aracını park edip durumu arkadaşlarına haber verdi. Arkadaşları ise kaza yerine gelerek yaralı kişinin durumu hakkında bilgi alıp, arkadaşlarının panik yapıp kaçtığını ve ileride beklediğini söyledi.

Polis Murat K.'nin yanına giderek otomobilde inceleme yaptı. Murat K. ilk ifadesinde hızlı gitmediğini, yayanın bir anda yolu atladığını söyledi. Sürücü gözaltına alınıp polis merkezine götürülürken, Kayar'ın cansız bedeni ise yapılan kontrollerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. (DHA)

Önce kaçtı sonra teslim oldu ile ilgili etiketler Antalya Trafik kazası kaza ölüm Muratpaşa polis Gözaltı Sedat Kapanoğlu Sürücü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.