Önce İstiklal Caddesi ardından Şirinevler karıştı! Yaralılar var... / VİDEO

Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarı bir grup ile başka bir grup arasında İstiklal Caddesi'nde kavga çıktı. Kavgada 6 Yunanlı taraftar yaralandı. Olympiakos taraftarı 2 Yunan ise, Şirinevler'de saldırıya uğradı. Tekme ve yumrukların hedefi olan Olympiakoslular'ı çevrede bulunanlar araya girerek saldırganların arasından kurtardı.

Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarları ile başka bir grup arasında İstiklal Caddesi'nde kavga çıktı. Olympiakos'lu grubun, 'Konstantinapolis' şeklinde bağırdığı bunun üzerine kavga çıktığı öne sürüldü.

Kavga sırasında havai fişekler de kullanılırken kavgaya polis müdahale etti. Olaylarda 6 Yunan taraftarı yaralandı. Yaralılardan birinin bacağından bıcaklandığı öğrenildi. Kavgayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi ise polis merkezine götürüldü.

ŞİRİNEVLER'DE SALDIRI

Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarı 2 Yunan, Şirinevler'de saldırıya uğradı. Final Four'un oynanacağı Sinan Erdem Spor salonuna gitmek isteyen 2 Yunan'a, bazılarının üzerinde Fenerbahçe forması bulunan bir grup saldırdı. Tekme ve yumrukların hedefi olan Olympiakoslular'ı çevrede bulunanlar araya girerek saldırganların arasından kurtardı. Yunan taraftarlar daha sonra araya girenlerin eşliğinde Sinan Erdem Spor salonuna doğru götürüldü.

Olaylar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İşte o anlar:

Önce İstiklal Caddesi ardından Şirinevler karıştı! Yaralılar var... / VİDEO ile ilgili etiketler İstiklal Caddesi Kavga Olympiakos taraftar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.