Önce HDP'ye bakanlık sonra 'Kürdistan'... CHP'nin gizli ajandası ortaya çıktı!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin yansımalarını, CHP’nin önce HDP’ye bakanlık’, ardından ‘Kürdistan’ çıkışı çerçevesinde yönetimin gizli ajandası ile 6’lı masadaki çatlakları ve Yunanistan Cumhurbaşkanı Sakelaropulu’nun Fener Adası'nı ziyaretini masaya yatırdı.

‘’SOSYAL KONUT PROJESİ KİRA VE EV FİYATLARINA BÜYÜK ETKİ YAPACAK’’

Ceyhun Bozkurt, ‘’Sosyal konut projesi gerçek anlamda kira öder gibi ev sahibi olma imkanı veriyor. Sosyal konut projesi kira fiyatlarını da aşağı çekecek. Çok sayıda başvuru olacak, ev sahipleri kira fiyatlarını düşürmek zorunda kalacak. Projenin 81 ilde yapılacak olması tüm yurt genelinde kira ve ev fiyatlarına büyük etki yapacak. Bu tür projelerde aç kurtlar devreye girebilir. Devlet her bir evin vatandaşa gittiğini önemle takip etmeli. İhtiyaç sahipleri ev sahibi olmalı. 6'lı masada ciddi bir program ve aday çatışması var. 6'lı masanın mücadelesi ilke ya da Türkiye'nin geleceğini planlamak değil. İttifakın liderliği ve güç mücadelesi.

‘’CHP’NİN AMACI TÜRKİYE’Yİ BİRİLERİNİN İSTEDİĞİ GİBİ DİZAYN ETMEK’’

CHP yine şaşırtmadı. Amaçları Türkiye'yi bu tür söylemlerle birilerinin istediği gibi dizayn etmek. Onlara göre Türkiye emperyalistlerin söylediği şekilde dizayn edilecek. Yapmaya çalıştıkları emperyalizmin ajandasını hayata geçirmek.

‘’BÖYLE DEVAM EDERSE KIBRIS’TA YAPTIĞIMIZ GİBİ YUNANİSTAN İLE DE GEREKENİ YAPARIZ’’

Bu iş Yunanistan'ın provokasyonlarına doğru gidiyor. Böyle devam ederse Kıbrıs'ta yaptığımız gibi gerekeni yaparız. Yunanistan, haydut bir devlettir. Tarih boyunca hep birileri önüne mama koymuş, koşturulmuş. Miçotakis yönetimi bu haydutluktan vazgeçmeli. Yunanistan, ABD tarafından işgal edilmiş bir ülke. Sahibinin talimatıyla havlamaya çalışıyor.’’ ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Önce HDP'ye bakanlık sonra 'Kürdistan'... CHP'nin gizli ajandası ortaya çıktı! ile ilgili etiketler CHP HDP Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Nevaf Bilek bakanlık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.