Önce eşinden, sonra dostundan oldu!

Geçtiğimiz gün, 6 yıllık evliliğini 10 dakikada sonlandıran şarkıcı Demet Akalın, dava sonrası en yakın arkadaşı Işın Karaca'yı sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

Okan Kurt ve ailesinin şirket borçlarından dolayı Beykoz'daki evlerine haciz gelen ve tek celsede evliliğini bitiren Demet Akalın, boşanma sonrasında yakın arkadaşı Işın Karaca'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı.

IŞIN KARACA'YI TAKİPTEN ÇIKARDI

Son dönemde haciz haberleri ile gündeme gelen ve zor günler geçiren ve eşinden boşanan Demet Akalın, bir dönem kavga edip barıştığı yakın arkadaşı Işın Karaca'yı takipten çıkardı. Akalın'ın Karaca'yı takipten çıkarmasının zor zamanlarında yanında olmaması olduğu iddia edildi.

Önce eşinden, sonra dostundan oldu!

NİKAH ŞAHİDİ OLDUĞU DÜĞÜNE KATILMADI

Demet Akalın, yakın arkadaşım dediği Işın Karaca'nın nikah şahidi olacağı düğününe kızı Hira'nın rahatsızlığından dolayı katılmamıştı. Ancak Akalın, düğün saatinde bir alışveriş merkezinde görüntülenmişti.

 

Önce eşinden, sonra dostundan oldu! ile ilgili etiketler Demet Akalın Işın Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.