Önce darp etti, sonra pompalı tüfekle vurdu

Malatya'da bir kişi eşini önce darp etti, ardından ise çıkan arbedede pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Beylerbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşi E.O.'nun ikamet ettiği Şehit Yunus Yıldırım Sokak'taki eve gelen Y.O. henüz bilenmeyen bir nedenle eşi E.O.'yu sokak ortasında darp ettikten sonra bölgeye geldiği araca zorla bindirmek istedi.

Önce darp etti, sonra pompalı tüfekle vurdu

E.O.'nun yakınlarının durumu fark etmesi üzerine Y.O. ile E.O.'nun yakınları arasında arbede yaşandı. Bu sırada Y.O.'nun beraberinde getirmiş olduğu pompalı tüfek ateş alırken, E.O. yaralandı.

Önce darp etti, sonra pompalı tüfekle vurdu - Resim : 2

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayın şüphelisi Y.O. ekipler tarafından olayda kullandığı suç aletiyle birlikte göz altına alınırken, parmağı koptuğu iddia edilen yaralı E.O. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın gerçekleştiği sokak ve Y.O.'nun aracında ekipler inceleme yaptı. Olayla i

Önce darp etti, sonra pompalı tüfekle vurdu ile ilgili etiketler Malatya koca dehşeti pompalı tüfek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.