Önce çaldılar, sonra beğenmeyip geri getirdiler!

Adana'da yaşanan hırsızlık girişimde Gül Şimşek'in telefonunu çalan hırsızlar telefonu beğenmeyince sahibine geri getirdiler. İki kapkaççı Şimşek'in ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde Adana’nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında pazar alışverişi yapmak için sabah saatlerinde evinden çıkan Gül Şimşek'in telefonu kapkaççılar tarafından çalındı. Motorsiklet ile kaçan hırsızlar birkaç dakika sonra geri dönerek telefonu iade ettiler.

Önce çaldılar, sonra beğenmeyip geri getirdiler!

Olay anında neye uğradığını anlayamayan Şimşek geri gelen hırsızlardan birinin “Cep telefonun da çok kötüymüş, bunu geri al” diyerek telefonu tekrardan verdiği belirtildi. Birkaç dakika içerisinde yaşanan bu olay zanlıların yakalanmasına ve gözaltına alınmalarına neden oldu.

Motorsikletteki üç kişiden ikisini yaklaşık 200 kamera üzerinden izleyerek kısa sürede yakalayan Adana polisi, özel bir ekip oluşturdu. Kapkaççılardan O.A (17) ile Serhat Yüksekyayla (20) eş zamanlı düzenlenen operasyonla yakalandılar. Sorgularının ardından cezaevine gönderilen suçlular pişman olduklarını dile getirdiler.

Önce çaldılar, sonra beğenmeyip geri getirdiler! ile ilgili etiketler Adana Hırsızlık Motosiklet Gül Şimşek cep telefonu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.