'Önce bu anlamsız çağrılara son versin'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in katliamları karşısında Birleşmiş Milletler'in tutumunu sert bir dille eleştirdi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Netanyahu hükümeti çocukları öldürüyor. Birleşmiş Milletler, İsrail ve Filistin'e çağrı yaparak, “anlamsız kan dökme, terör ve yıkıma derhal son verilmeli” diyor. BM önce bu anlamsız çağrılara son versin." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Birleşmiş Milletler'e İsrail ile Filistin'e aynı ölçüde çağrı yaptığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Çelik, "Çocuk katilleri ile çocukları öldürülenlere eşit çağrı yapıyorlar. Bu siyasi ikiyüzlülüktür." dedi.

Çelik'in açıklamaları şu şekilde;

"Netanyahu hükümeti çocukları öldürüyor. Birleşmiş Milletler, İsrail ve Filistin'e çağrı yaparak, “anlamsız kan dökme, terör ve yıkıma derhal son verilmeli” diyor. BM önce bu anlamsız çağrılara son versin.

Çocuk katilleri ile çocukları öldürülenlere eşit çağrı yapıyorlar. Bu siyasi ikiyüzlülüktür. Bu tarz açıklama İsrail’i daha çok zulüm yapması için teşvik etmekten başka birşey değildir."

'Önce bu anlamsız çağrılara son versin'

'Önce bu anlamsız çağrılara son versin' ile ilgili etiketler AK Parti Ömer Çelik Filistin İsrail netenyahu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.