Önce , "Bize milliyetçilik dersi veremezler" dedi, ardından Boğaziçi Üniversitesi'ndeki o öğrencilere sahip çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:

Sanatçı olmak kadar zor bir şey yoktur. Herkes sanatçı olamaz. Biraz da Allah vergisidir. Özel eğitim almak, özel çalışmak gerekiyor. Dünyanın bütün demokrasilerinde sanata ve sanatçıya önem verilir. Onlar da yeri zamanı gelince beste yapmışlardır, şiir yazmışlardır.

Sanatçı hiç kimsenin kulu ve kölesi değildir. Sanatçı özgürdür, herkes eleştirir yeri geldiğinde. O nedenle bütün sanatçılarımızı CHP olarak yürekten kutluyorum. Oyunlarının yasaklandığın biliyorum. Az kaldı 2019'a, az kaldı kadınların devrimine.

Türkiye Taş Kömürü Kurumu'nu çalıştırmıyorlar, zarar ettiriyorlar. Taş kömürü milli servetimizdir. Dünya kadar işsiz var ABD'nin Rusya'nın Kolombiya'nın işsizliğine çare oluyorsun. Ayağının altındaki kömürü çıkarmıyorsun.

Doğalgaz ve petrolü anlarım ama kömür neden ithal ediliyor? Dünyanın hiçbir devletinde bir devletin başka bir devlete yüzde 60 oranında enerji bağımlılığı yoktur. Siz yüzde 60 oranında Rusya'ya bağımlıysanız egemenliğiniz tehlikededir. Neden sadece bir ülkeye Türkiye'yi bağımlı hale getirdiler.

Bize milliyetçilik dersi vermeye kalkıyorlar. Biz Kuvayı Milliyeciyiz. Bütün dünya bunu bilsin.

Şehit şehittir. Şehidin sağcısı solcusu mu olur? Şehitler üzerinden siyaset yapılmaz.

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NDEKİ TERÖR SEMPATİZANLARI

Üniversiteler bilgi yuvalarıdır. Üniversitelerde şiddet olmaz. Üniversiteyi şiddete teslim ederseniz, bilgi üretmez. Afrin için lokum dağıtanlara müdahaleyi doğru bulmuyoruz. Üniversite yönetimi müdahale etmeli. Koltuğu işgal eden zat, sizi o üniversitede okutmayacağım diyor. Sen kimsin, üniversiteler senin babanın malı mı? Devletin tepesinden üniversiteler dizayn edilmez. Eğitim, öğretim hakkı Anayasal haktır.

Önce , "Bize milliyetçilik dersi veremezler" dedi, ardından Boğaziçi Üniversitesi'ndeki o öğrencilere sahip çıktı! ile ilgili etiketler CHP canlı yayın Kılıçdaroğlu grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.