Önce 60 yıllık eşini av tüfeğiyle vurdu, ardından kendi canına kıydı

Edirne’de evinde eşiyle tartışan şahıs, 60 yıllık eşini av tüfeğiyle vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Ağır yaralanan Hasibe Akbaş, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Hasibe Akbaş da hayatını kaybetti. 7 çocuk sahibi çift, köy mezarlığına defnedildi.

Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Azatlı köyünde meydana gelen olayda; psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Yusuf Akbaş ve eşi Hasibe Akbaş arasında çıkan tartışma sonucu cinnet geçiren koca kontrolü kaybetti.

YARALI EŞ ÇOCUĞUNDAN YARDIM İSTEDİ

Eşini av tüfeğiyle yaralayan Yusuf Akbaş, daha sonra da kendisini vurarak intihar etti. Ağır yaralanan Hasibe Akbaş, çocuğunu arayarak evde silahla vurulduğunu söyleyerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Akbaş, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Hasibe Akbaş da hayatını kaybetti. 7 çocuk sahibi çift, köy mezarlığına defnedildi. Yetkililer olayla ilgili incelemenin sürdüğünü belirtti.

İHA

Önce 60 yıllık eşini av tüfeğiyle vurdu, ardından kendi canına kıydı ile ilgili etiketler Edirne Havsa İntihar karı koca av tüfegi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.