On Numara Sonuçları Açıklandı! 29 Nisan On Numara Çekiliş Sonuçları Belli Oldu mu?

On Numara çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. 29 Nisan 2022 Cuma On Numara çekilişi bu akşam yapılıyor. Talihlilerin merakla beklediği çekiliş Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanıyor. Peki On Numara sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizde.

Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans tarafından yapılan On Numara Çekiliş Sonuçları bu akşam saat 20:00'da yapılıyor. 29 Nisan Çekiliş sonuçlarıyla On Numara talihlileri belli olacak.

On Numara Sonuçları saat 20:00'da belli olacak. Talihlilerin ikramiyelerine kavuşacağı saat bu saat. Bu Çekilişle birlikte sonuçlar ve kazandıran numaralar da belli olacak. Numralara kuponlarında yer veren vatandaşlar ikramiyelerine kavuşacak.

ON NUMARA SONUÇLARI açıklandı 29 Nisan 2022 On Numara çekiliş sonuçları sorgulama

On Numara Sonuçları belli oldu mu sorusu da yanıtını bulacak. Sonuç sorgulama ve çekiliş sonuçları için tıklayınız.

 

On Numara Sonuçları Açıklandı! 29 Nisan On Numara Çekiliş Sonuçları Belli Oldu mu? ile ilgili etiketler on numara sonuçları on numara çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.