On Numara sonuçları! 5 Şubat On Numara çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

On Numara sonuçları için bu akşam da heyecanlı bekleyiş başladı. 5 Şubat Cuma akşamı Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişle kazanan numaraların belirlendiği On Numara'da bu hafta ikramiye ne kadar? Kazanan numaralar belli mi?

5 Şubat 2021 Cuma On Numara çekiliş sonuçları, vatandaşların heyecanla beklediği konulardan. Bu akşam yapılacak canlı çekiliş ile kazanan numaralar da belli oldu. Peki, On Numara kazanan numaralar hangisi?

On Numara sonuçları belli oldu - 05 Şubat On Numarada büyük ikramiye...

ON NUMARA SONUÇLARI 5 ŞUBAT 2021

Haftanın iki günü; Pazartesi ve Cuma akşamları çekilişi gerçekleşen On Numara'nın bu akşamki çekilişi saat 20.00'de olacak. Millipiyangoonline.com MP TV aracılığıyla canlı yayınlanacak olan On Numara'nın sonuçları açıklandığında haberimizde güncellenecek.

ON NUMARA ile ilgili görsel sonucu

ON NUMARA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 80 numara bulunmaktadır. 80 numaradan 10 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

On Numara sonuçları! 5 Şubat On Numara çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Milli Piyango on numara sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.