On Numara Çekiliş Sonuçları Açıklandı! 6 Mayıs On Numara Sonuçları Belli Oldu mu?

On Numara çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. 6 Mayıs 2022 Cuma akşamı yapılacak ve noter huzurunda gerçekleşecek On Numara sonuçları için vatandaşlar da kuponlarını doldurmaya devam ediyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak On Numara çekilişini sizler için izledik. Peki On Numara Sonuçları belli oldu mu?

On Numara 6 Mayıs çekilişi için artık sayılı saatler kaldı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında yapılan ve Cuma akşamları şans oyunu severlerin takip ettiği On Numara bu akşam da ikramiye dağıtıyor. Milli Piyango TV'den canlı yayınla verilen çekilişle birlikte sonuçlar ve kazandıran numaralar da belli olacak.

Cuma akşamları yapılan On Numara çekilişi sonuçları sonrası vatandaşlar da sorgu ekranı araştırmasına girişiyor. millipiyangoonline.com adresinden On Numara sonuçlarını sorgulayabileceğiniz gibi haberimizde vereceğimiz On Numara sonuçları ve kazandıran numaralar listesiyle de kuponlarınıza ikramiye çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz. Bu akşamki çekilişte 2-12-13-14-18-20-23-30-31-34-43-45-62-63-64-65-70-71-72-73-75-77 numaraları düşerken 10 bilen çıkmadı. 1.316.727,81 TL devretti.

ON NUMARA SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

On Numara Çekiliş Sonuçları Açıklandı! 6 Mayıs On Numara Sonuçları Belli Oldu mu? ile ilgili etiketler on numara sonuçları sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.