ON Bank'ta düşük faiz fırsatı devam ediyor! Nakit desteğiniz, yüzde 0,99 faiz karşılığında anında hesabınızda!

Geçtiğimiz günlerde düşük faizli yeni bir kredi ürünü düzenlediğini duyuran dijital banka ON Bank, nakde ihtiyacı olan vatandaşların başvurularını halen kabul etmeye devam ettiğini ifade etti.

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında başlayan yükselişin Aralık 2021 tarihinde rekor seviyelere dayanması, gündelik hayatın bilinen ekonomik düzeninin bir anda tepetaklak olmasına sebep oldu. Geçtiğimiz yılın sonunda ortaya çıkan bu durumun 2022 yılında kontrol altına alınacağı ve atılan adımlar ile alım güçlerinin yükseltileceği tahmin edilirken yeni yılın başı itibari ile açıklanmaya başlanan faiz artırımı kararları ve şubat ayının sonunda başlamış olan Rusya Ukrayna savaşı, dengelerin tekrar değişmesine yol açtı.

Ekonomik anlamda her şeyin daha iyiye gitmesi temenni edilmesine rağmen küresel çapta yaşanan olumsuz gelişmeler, gelişmekte olan ülkemizin ekonomisini direkt olarak etkiledi. Yükselen enflasyonun varlığı sebebi ile alım gücü düşen vatandaşlar devlet tarafından atılan olumlu adımlar ile korunmaya çalışılsalar da sene sonuna doğru gelindiği şu günlerde milyonların nakde olan ihtiyaçları bir türlü sıfırlanamadı.

2022 yılının tamamı boyunca enflasyon ile mücadele kapsamında başta maaş zamları olmak üzere atılan tüm diğer adımlar, vatandaşların alım güçlerinin toparlanmasını sağlayamadı. Yeni dönem maaşlarının açıklanmasına az bir zaman kala herkes tedirginken nakit ihtiyaçlarını sene bitmeden karşılamak isteyen tüketiciler, bankaların yıl sonu kredi kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren Burgan Bank, dijital bankacılık kolu olan ON Bank’ı işaret ederek faizlerin düşürüldüğünü müjdeledi.

SENE SONUNA KADAR DÜŞÜK FAİZ AVANTAJI!

ON Bank'ta düşük faiz fırsatı devam ediyor! Nakit desteğiniz, yüzde 0,99 faiz karşılığında anında hesabınızda!

Geçtiğimiz haftalarda “Dijital İhtiyaç Kredisi” başlığı altında yeni bir kredi ürünü düzenlediğini ve bu kapsamda da faizleri düşürdüğünü duyuran şubesiz banka ON Bank, düşük faiz avantajının sene sonuna kadar devam edeceğini ifade etti. Bu kapsamda 6 aya kadar vade ve 10 bin TL’ye kadar nakit desteği garantisi veren dijital banka, bu hizmet karşılığında uygulayacak olduğu faiz oranını yüzde 0,99 olarak açıkladı.

ON BANK’TA 10 BİN TL’LİK KREDİNİN AYLIK TAKSİT ÖDEMESİ NE KADAR?

ON Bank, yeni Dijital İhtiyaç Kredisi ürününden 10 bin TL’lik destek almak isteyen ve borcunu 6 ay içerisinde kapatacağını taahhüt eden tüketiciler için yapmış olduğu hesaplama sonucunda, bu veriler ışığında ödenmesi gereken aylık taksit tutarını, 1.739,59 TL olarak açıkladı.

ON Bank'ta düşük faiz fırsatı devam ediyor! Nakit desteğiniz, yüzde 0,99 faiz karşılığında anında hesabınızda! ile ilgili etiketler kredi faiz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.