Ömür hemşirenin suç makinası katilinin ilk ifadesi 'pes' dedirtti: Borcunu ödemedi!

Kartal'da 33 yaşındaki hemşire Ömür Erez'i tartışma sonrası başından vurarak öldüren katil Rahmi Uygun'un ilk ifadesi ortaya çıktı. Kartal'dan Bağcılar'a kaçmasına rağmen kıskıvrak yakalanan katil Uygun, "200 bin lira borç verdim. Parayı geri vermedi. Bugün de geldim tartıştık, vurdum" dedi.

İstanbul Kartal'da silahı ile sağlık ocağına giren Rahmi Uygun (39), Ömür Erez ile tartıştıktan sonra başına ateş etti.

SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

Ömür Erez ağır yaralanırken 20 suç kaydı bulunduğu belirtilen Rahmi Uygun kaçarak uzaklaştı. Hemşireye ilk müdahale sağlık merkezinde yapıldı. Hemşire Ömür Erez daha sonra ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Erez hayatını kaybetti.

 BAĞCILAR'DA KISKIVRAK YAKALANDI

Olay yerine gelen polis, emniyet şeridi çekerek inceleme yaptı. İl dışından geldiği belirtilen saldırganın daha önce hemşireyi rahatsız ettiği tespit edildi. Polisin kaçan saldırganı Bağcılar'da yakaladı. Kartal’da Aile Sağlığı Merkezinde görevli hemşire Ömür Erez’i silahla öldüren Rahmi Uygun, sorgulanmak üzere Gayrettepe’deki Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

 

BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Katil zanlısı ile birlikte hareket ettiği öğrenilen Musa T. isimli bir kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi. Şahsın, Konya'dan Rahmi Uygun'la beraber geldikleri belirtildi.

 

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Katil zanlının ilk ifadesinde "Konya'dan dün kiralık araçla geldim. İki yıl önce internet üzerinden tanıştık. Bir yıl önce ayrıldık. 200 bin lira borç verdim. Parayı geri vermedi. Bugün de geldim tartıştık, vurdum" dediği öğrenildi.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, hemşire Ömür Erez’in silahla vurularak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve tüm sorumlular hakkında adli işlem yapılması amacıyla tüm araştırmaların titizlikle sürdürüldüğünü açıkladı.

Kartal Yunus Mahallesi 10 nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde hemşire olarak çalışan Ömür Erez’in(34) Rahmi Uygun (39) tarafından silahla vurularak öldürülmesine ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yazılı basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, “20 Ocak 2022 günü saat 14.10 sıralarında Kartal ilçesi Yunus Mahallesi 10 no'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde hemşire olarak çalışan Ö.E'nin şüpheli R.U tarafından ateşli silahla vurularak öldürüldüğünün ihbarı üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmış, eylemi gerçekleştiren şüpheli aynı gün Bağcılar ilçesinde yakalanıp gözaltına alınmıştır” denildi.

Yapılan ilk araştırma ve alınan tanık beyanları çerçevesinde maktul ile şüpheli arasında önceye dayalı husumet bulunduğuna dair bilgi edinildiğinin kaydedildiği açıklamada, “Soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve tüm sorumlular hakkında adli işlem yapılması amacıyla gerekli tüm araştırmalar titizlikle sürdürülmektedir” ifadelerine yer verildi.

Ömür hemşirenin suç makinası katilinin ilk ifadesi 'pes' dedirtti: Borcunu ödemedi! ile ilgili etiketler hemşire ömür erez
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.