Ömür hemşirenin öldürülmeden önceki son sözleri yürekleri burktu: Konya'dan belalım geldi!

Kartal'da aile sağlık merkezinde öldürülen hemşire Ömür Erez'in son sözleri yürekleri burktu. Görgü tanığı olay anını anlatırken "Kız bana 'Konya'dan belalım geldi, gel' dedi. 5 el ateş etti. Derdi kızla birlikte olmak, evlenmek. Ama kız istemiyordu bunu." diye konuştu.

Kartal 10 Numaralı Aile Sağlığı Merkezi'nde bugün saat 14.00 sıralarında silahı ile içeriye giren Rahmi Uygun (39), hemşire Ömür Erez (33) ile tartıştıktan sonra başına ateş ateş etti.

ÖMÜR HEMŞİRE HAYATINI KAYBETTİ

Hemşireye ilk müdahale sağlık merkezinde yapıldı. Hemşire Ömür Erez daha sonra ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Erez hayatını kaybetti.

 

İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLADI: SUÇ KAYDI KABARIK ÇIKTI

Olay yerine gelen polis, emniyet şeridi çekerek inceleme yaptı. İl dışından geldiği belirtilen saldırganın daha önce hemşireyi rahatsız ettiği tespit edildi. İstanbul Valliğinden yapılan açıklamada, "Şüpheliye ait arşiv araştırmasında 'Kasten Yaralama, Tehdit, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Evrakta Sahtecilik' suç kaydı bulunduğu tespit edilmiştir" denildi. Polis ekiplerinin peşine düştüğü Uygun, kısa süre sonra Bağcılar'da yakalandı.

"KONYA'DAN BELALIM GELDİ" DEMİŞ

Olayı gören Mevlüt Koç, "Kız bana 'Konya'dan belalım geldi, gel' dedi. Ben de hemen içeri girdim. 'Polisi ara, gelsin alsın' dedim. Olay büyümesin derken içeri girdi, ateş etmeye başladı. Kız komşum. Bu belalısı, durmadan tehdit ediyordu kızı. 5 el ateş etti. Durmadan telefonla rahatsız ediyordu. Derdi kızla birlikte olmak, evlenmek. Ama kız istemiyordu bunu. Olayın tam karşısındaydım. Konuşuyordu kızla. Sonra kaçtı." diye konuştu.

GÖRGÜ TANIĞI: DIŞARIDA 20-25 DAKİKA KONUŞTULAR

Bir başka görgü tanığı Savaş Kuru ise "Dışarıda 20-25 dakika konuştular. Ondan sonra içeriye girdiler. Adam kadının kafasına sıkmış. Sağlık ocağında karşı komşumdu." ifadelerini kullandı.

Ömür hemşirenin öldürülmeden önceki son sözleri yürekleri burktu: Konya'dan belalım geldi! ile ilgili etiketler hemşire Kartal katil ömür erez görgü tanığı rahmi uygun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.