Ömür hemşirenin öldürülmeden dakikalar önce yaptığı paylaşım yürekleri dağladı!

Kartal'da Rahmi Uygun tarafından su içtiği sırada başından tabancayla vurularak öldürülen hemşire Ömür Erez'n son paylaşımı yürekleri burktu. Öldürülmeden dakikalar önce sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erez'in kızının da kendisiyle aynı kaderi paylaştığı öğrenildi.

İstanbul Kartal'da, aile sağlığı merkezinde meydana gelen vahşi cinayetin ardından kaçan şüpheli Rahmi Uygun, polis ekipleri tarafından Bağcılar'da arkadaşıyla çay içerken gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüpheli Rahmi Uygun, Konya'dan araç kiralayarak geldiği arkadaşı Musa T. ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü'nün 3. katında bulunan Cinayet Büro Amirliği'ne çıkarıldı..

İKİ YIL ÖNCE İNTERNET ÜZERİNDEN TANIŞTIĞINI İDDİA ETTİ

Şüphelinin ilk verdiği ifade de ortaya çıktı. Kendisini yakalayan polislere olayı anlatan Rahmi Uygun, Hemşire Ömür Erez'le iki yıl önce internet üzerinden tanıştığını iddia etti.

 

"200 BİN LİRA BORÇ VERDİM. HER DEFASINDA BENİ OYALADI"

Şüpheli Rahmi Uygun "Bir yıl önce ayrılmıştık. Ancak birlikte olduğumuz dönemde ona borç olarak verdiğim 200 bin lirayı geri vermedi. Ondan defalarca istememe rağmen her seferinde beni oyaladı. Son telefonla konuşmamızda bana hakaret edince İstanbul'a gelmeye karar verdim" dediği öğrenildi.

"BİR ANDA KENDİMİ KAYBETTİM"

Arkadaşı Musa T. ile birlikte kiraladıkları otomobille İstanbul'a geldiklerini anlatan Rahmi Uygun "Onunla konuşup paramı almaya çalışacaktım. Ancak yine aramızda tartışma çıktı. Bir anda kendimi kaybettim" dediği öne sürüldü..

Hemşire Ömür Erez'in öldürülmesiyle ilgili iki şüphelinin işlemleri Cinayet Büro Amirliğinde devam ediyor.

 

"KÜÇÜK YAŞTA BABASINI KAYBETMİŞTİ"

Hemşire Ömür Erez'in dayısı Sabah'a konuştu. Cenaze işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gelen dayı İbrahim Gündüz "Ömür'ün minik kızı da bir psikopat yüzünden aynı kadere mahkum edildi. 10 yaşındaki kızı da annesi gibi çocuk yaşta ailesinden oldu. Elimizde büyütmüştük kızcağızı. Şimdi de 10 yaşında öksüz olan kızı bize emanet" diye konuştu.

"10 YAŞINDA ÇOK GÜZEL BİR KIZ YETİŞTİRDİ"

Gündüz "Ömür kızcağızımız çocuk yaşta babasını kaybetti. Biz de Ömür'ümüzü büyüttük. Büyüdü kendi ayakları üzerinde duran bir kadın oldu, çocuk sahibi oldu. 10 yaşında çok güzel bir kız yetiştirdi" dedi.

İşte Ömür hemşirenin kahreden son paylaşımları...

Ömür hemşirenin öldürülmeden dakikalar önce yaptığı paylaşım yürekleri dağladı!

Ömür hemşirenin öldürülmeden dakikalar önce yaptığı paylaşım yürekleri dağladı! - Resim : 2

Ömür hemşirenin öldürülmeden dakikalar önce yaptığı paylaşım yürekleri dağladı! - Resim : 3

 

.

Ömür hemşirenin öldürülmeden dakikalar önce yaptığı paylaşım yürekleri dağladı! ile ilgili etiketler hemşire Kartal ömür erez
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.