"Acun Ilıcalı tehlike altında!"

MasterChef programıyla ünlenen Murat Özdemir, papağanına işkence ettiği videosunun sosyal medyada yayılmasının ardından gözaltına alındı. Şikayetçi olmak için karakola giden şarkıcı Ömür Gedik, Acun Ilıcalı'nın da tehlike altında olduğunu söyledi.

 

MasterChef Murat Özdemir, dün akşam sosyal medya hesabından papağanına işkence ettiği görüntüleri yayınladı. Kısa sürede olay olan görüntülerin ardından gözaltına alındı.

Olayı yakından takip eden köşe yazarı ve şarkıcı Ömür Gedik, Özdemir'in sürekli Acun Ilıcalı diye bağırdığını ve ünlü ismin tehlike altında olduğunu söyledi.

 

 "ACUN TEHLİKE ALTINDA"

Bütün geceyi karakolda geçiren Ömür Gedik, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Karakolda yaşanan olayları anlatan Gedik, "Sürekli yukarı bakarak 'Acun, Acun' diye bağırıyor. Acun'un tehlike altında olduğunu düşünüyorum." dedi.

 

 

"Acun Ilıcalı tehlike altında!" ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı MasterChef Murat Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.