Ömer Ziya Göktuğ öldü mü? Ömer Göktuğ kimdir, neden öldü?

Flash TV'yi kuran Ömer Ziya Göktuğ, bir süredir yoğun bakım tedavisi gördüğü özel bir hastanede 69 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Ömer Ziya Göktuğ kimdir?

Flash TV'nin kurucusu, Bursalı iş adamı Ömer Ziya Göktuğ, geçen hafta şiddetli baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede yapılan testler ve tedavi sonrası İstanbul’daki özel bir hastanede sabah saat 09.30’sıralarında yaşamını kaybetti.

Ömer Ziya Göktuğ Kimdir?

Göktuğ, 1953 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Öğrencilik hayatında ticaretle uğraşmaya başladı. 1979 yılında Bursa'da Bursanteks firmasını kurarak tekstil sektörüne girdi.

1982 yılında Bursa merkezli Göktuğ Brode, 1989 yılında da Göktuğ Tekstil A.Ş. firmalarını kurarak tekstil yatırımlarını sürdürdü. 1990 yılında Göktuğ İnşaat şirketini kurarak arazi derleme, proje geliştirme faaliyetlerinde bulundu. Bursa'nın ilk gökdelenlerinden birini inşa etti.1992 yılında Göktuğ Medya ve Haber Ajansı bünyesinde Türkiye'nin ilk özel televizyon kanallarından biri olan Flash TV'yi kurdu. Bursa merkezli olarak yayına başlayan Flash TV, daha sonra İstanbul'a taşındı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Göktuğ, 19 Ocak 2022 tarihinde hayatını kaybetti.

Ömer Ziya Göktuğ öldü mü? Ömer Göktuğ kimdir, neden öldü? ile ilgili etiketler Ömer Ziya Göktuğ flash tv
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.