Ömer Üründül: Mesut bu forvetlerle nasıl yeteneklerini sergileyecek

Ömer Üründül, Fenerbahçe'nin en büyük sorununun ileri uçta olduğunu belirterek Mesut Özil'le aralarındaki "kalite" farkının sorun olacağına işaret etti. Üründül, "Mesut bu forvetlerle nasıl diyalog kurup çok özel yeteneklerini sergileyecek" dedi.

Duayen futbol yorumcusu Ömer Üründül, bugün Sabah gazetesinde yer alan Sivasspor-Fenerbahçe maç kritiğinde, Mesut Özil'in Sarı-Lacivertli takımda işinin zor olduğunu yazdı.

Üründül, "Futbol seviyesi vasatı dahi bulmadı. Sonuçta karşılıklı birer pozisyonla puanlar paylaşıldı. F.Bahçe'de en çok Sangare, Gustavo ve daha da önemlisi iki stoperi beğendim! F.Bahçe'nin şu anda elinde 5 tane stoperi var. Tisserand, Serdar Aziz, Lemos, Sadık, Attila Szalai. Bunlardan hangi ikili en son tercih olur diye sorsanız Erol Bulut'a ve medyaya aynı cevap gelir: Lemos ve Sadık...

Ben yeri geldikçe vurgularım. Futbolda en önemli şey 10 kişi ile yayılan takım savunmasıdır. Yoksa sadece stoperlerde sorun aranmamalı. Dün de bu iki stoperde takım olarak yardımlaşma alınca görevini yaptı.

Yine tekrarlıyorum. Hem fiziksel açıdan hem de yapıları kanat forvete uymadığı için en büyük sorun ileri uçta... Hatta maç izlerken bir ara düşündüm. Mesut bu forvetlerle nasıl diyalog kurup çok özel yeteneklerini sergileyecek. Her zaman beğendiğim Rıza hocayı da hayretler içinde izledim. En büyük hücum silahı Gradel, Sangare'nin markajına teslim oldu. Gradel'i sağ tarafa çekmeyi neden düşünmedi anlayamadım!" ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Ömer Üründül: Mesut bu forvetlerle nasıl yeteneklerini sergileyecek ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil ömer üründül
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.