Galatasaray Basketbol Ömer Uğurata'ya emanet

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nda yeni koç belli oldu. Sarı-Kırmızılılar, başantrenör Ertuğrul Erdoğan ile yolların ayrılmasının ardından yardımcısı Ömer Uğurata ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

ING Basketbol Süper Ligi'nde üst üste 5 maç kaybettikten sonra başantrenör Ertuğrul Erdoğan'la yolları ayıran Galatasaray, Erdoğan'ın yardımcılığını yürüten ve Erdoğan ile yollar ayrıldıktan sonra geçici başantrenörlük görevini üstlenen Ömer Uğurata ile sezon sonuna kadar devam eidleceğini duyurdu.

Sarı-Kırmızılılar, Uğurata yönetiminde çıktığı 2 maçta içerde Türk Telekom'u 94-89, rakip sahada Bahçeşehir Koleji'ni 78-95 mağlup ederek 2'de 2 yapmıştı.

Başarılı koç, Darüşşafaka'nın 2018 EuroCup şampiyonluğunda ünlü koç David Blatt'ın yardımcılarından biriydi. 

Galatasaray Basketbol Ömer Uğurata'ya emanet ile ilgili etiketler Galatasaray Basketbol Basketbol Süper Ligi Ömer Uğurata
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.