Ömer Toprak sezonu kapattı!

Werder Bremen'in Frankfurt ile oynadığı maçta sakatlanan Ömer Toprak'ın sezonu kapattığı iddia edildi.

Werder Bremen forması giyen milli futbolcumuz Ömer Toprak, Almanya Kupası çeyrek finalinde Frankfurt ile oynanan maçta yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapattı.

Ömer Toprak sezonu kapattı!

Frankfurt maçını yarıda bırakan ve sedyeyle oyundan alınan Ömer Toprak, fibula kemiğinin kırıldığı şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Werder Bremen'den yapılan açıklamada, yapılan tetkikler neticesinde Ömer Toprak'ın fibula kemiğinin kırılmadığı ancak baldırında çatlak ve ezilme olduğu kaydedildi.

Hastanedeki ilk tedavisinin ardından bu sabah taburcu olan Ömer Toprak'ın EURO 2020'de forma giyme ihtimalinin tehlikede olduğu belirtildi.

MİLLİ TAKIM REVİRE DÖNDÜ

Ömer Toprak'tan gelen talihsiz haberin ardından gözler milli takımdaki sakat oyunculara çevrildi.

Merih Demiral, Ozan Kabak, Cenk Tosun, Yusuf Yazıcı, Dorukhan Toköz ve Nazım Sangare'nin ardından Ömer Toprak'la birlikte milli takımdaki sakat oyuncu sayısı 7'ye yükseldi.

Ömer Toprak sezonu kapattı! ile ilgili etiketler Bundesliga Basketbol Kavga Ömer Toprak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.