Ömer Koç 'tan 3 korumayla sahil yürüyüşü

Hayatını izole bir şekilde sürdüren ve ortalıkta gözükmeyi sevmeyen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Bebek'te görüntülendi. Koç'un sahilde yürüyüş yaptığını gören Sabah yazarı Bülent Cankurt, "Bu değişiklik beni şaşırttı" dedi.

İş dünyasının önemli isimlerinden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç önceki gün Bebek'te görüntülendi. Ömer Koç sabah saatlerinde Boğaz'da yürüyüşe çıktı.

Arnavutköy'den yürüyüşe başlayan Koç, Rumelihisarı'na kadar yürüdü. Ömer Koç'a yürüyüşü sırasında 3 koruması eşlik etti. Koç uzun yürüyüşü sonrasında ise kendisini Rumelihisarı'nda bekleyen özel teknesine binerek sahilden ayrıldı.

"KOÇ'TAKİ BU DEĞİŞİKLİK BENİ ŞAŞIRTTI"

Konuyu bugünkü köşe yazısında ele alan Sabah yazarı Bülent Cankurt, şu ifadeleri kullandı:

"İşi ve ailesiyle ilgili olanlarının dışında hiçbir davete katılmaz.

Hatta ev sahibi olduğu davetlere bile, görünmemek için arka kapılardan girer!

İşte hayatını bu kadar izole yaşayan Ömer Koç, önceki gün Bebek sahilinde yürüyüşteydi. Önce inanamadım; dikkatlice bakınca emin oldum.

Kandilli'deki yalısından çıkıp teknesiyle Bebek'e gelen Ömer Bey, üç koruması eşliğinde sahilde yürüyüşe başladı. Bu sırada teknesi de kendisini takip etti. Baltalimanı'na kadar yürüyen Koç, oradan dönüşe geçti.

Rumelihisarı'na geldiğinde teknesine binip yalısına döndü. Pandemiden midir bilmem ama Ömer Koç'taki bu değişiklik beni şaşırttı."

CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Ömer Koç 'tan 3 korumayla sahil yürüyüşü ile ilgili etiketler Ömer Koç Bebek sahil yürüyüş bülent cankurt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.