Ömer Faruk Beyaz'dan VfB Stuttgart'a 4 yıllık imza

Ali Akman, Eintracht Frankfurt'a, Ömer Faruk Beyaz da Stuttgart'a transfer oldu... Türk futbolunun iki genç yeteneğini Bundesliga kulüpleri kaptı. Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Ömer Faruk'u resmen açıklayan Bundesliga ekibi, 17 yaşındaki orta sahaya 4 yıllık imza attırdı.

Bundesliga ekiplerinden VfB Stuttgart, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ömer Faruk Beyaz ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalandığını açıkladı. Altyapısından yetiştiği Sarı-Lacivertli kulüple sözleşmesi sonra erdikten sonra ayrılan Ömer Faruk, resmen VfB Stuttgart'ta.

Alman ekibi, 17 yaşındaki futbolcuyla 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalandığını duyurdu. Genç orta sahasının transferini Twitter'dan açıklayan Stuttgart, paylaşımına Ömer Faruk'un fotoğraflarıyla birlikte, 'Hoş geldin' notu düştü.

Kulübün internet sitesine bir röportaj veren orta saha oyuncusu "Burada olmaktan çok mutluyum! VfB'nin harika bir geleneği var. Şehir, taraftarlar ve bölge kulübün için önemli bir takımdayım. Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bunun için çok minnettarım" dedi.

İlk izlenimlerini aktaran Ömer Faruk, şunları söyledi: "Maalesef şehri yakından incelemeye vaktim olmadı. Şimdiye kadar gördüklerimin çok güzel olduğunu düşünüyorum. Mercedes-Benz Arena ve antrenman tesisleri hakkında da ilk izlenimim var. Çok beğendim. Başlamak için sabırsılanıyorum."

Ömer Faruk Beyaz'dan VfB Stuttgart'a 4 yıllık imza

 

Ömer Faruk Beyaz'dan VfB Stuttgart'a 4 yıllık imza ile ilgili etiketler Stuttgart Bundesliga Fenerbahçe omer faruk beyaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.