Ömer Erdoğan'dan tartışılan oruç açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Hatayspor, Başakşehir'e konuk oldu. Sahadan 3-0'lık sonuçla mağlup ayrılan Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan, maç sonunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 34. haftasında Başakşehir’e deplasmanda 3-0 mağlup olan ve galibiyet hasreti beş maça çıkan Hatayspor’da teknik direktör Ömer Erdoğan maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Ramazan ayının gelmesiyle takım olarak etkilendiklerini dile getiren Ömer Erdoğan;

”Allah’ın gücüne gitmesin ama Ramazan ayı bizi biraz sıkıntıya soktu. Hepimiz oruç tutuyoruz ama 5-6 oyuncunuz maç günü oruç tutarsa bilimsel olarak performansınızı etkiliyor. Koşu mesafelerimizde 3 haftadır düşüş var. Oyuncularımızın eski performanslarına dönmesi için Ramazan ayının bitmesini bekliyoruz. Oruç tutmalarını yasaklayıp bu vebali üstüme alamam'' ifadelerini kullandı.

Ömer Erdoğan'dan tartışılan oruç açıklaması ile ilgili etiketler ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.