Ömer Erdoğan'dan 6-0 açıklaması... "Sorumlusu benim. Ders çıkaracağız."

Süper Lig'in ilk yarısında evinde 5-0 mağlup ettiği Alanyaspor'a 22. haftada 6-0 mağlup olan Hatayspor'da moraller bozuk... 4-2'lik Galatasaray galibiyetinin ardından Alanya'da hezimete uğrayan Bordo-Beyazlılar'da teknik direktör Ömer Erdoğan maçın basın toplantısında bir-iki cümle kurabildi.

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 6-0 mağlup olan Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan, mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi.

Erdoğan, maçın ardından yaptığı açıklamada, Alanyaspor'u galibiyetten dolayı tebrik etti.

Dört gün önce kendi evlerinde muazzam bir futbol, muazzam bir geri dönüşle Galatasaray'ı mağlup ettiklerini anlatan Erdoğan, "O maçta galibiyeti nasıl mutlu yaşıyorsak, bugün de tam tersi, çok büyük bir üzüntü ve büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Sorumlusu benim. Ders çıkaracağız." diye konuştu.

Erdoğan, Alanyaspor'un haklı bir galibiyet ve haklı bir skor aldığını sözlerine ekledi.

"İSTEDİĞİMİZ TAKIM DÜZENİNE UZAK DEĞİLİZ"

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Mateos, şunları söyledi:

"Bazen oynadığınız maçlarda sonuç negatif olur ama o maçla alakalı kazanımlarınız pozitiftir. Biz iki haftadır iyi işler yaptık diye düşünüyorum. Geçen hafta oyunumuz da iyiydi. İlk 30 dakikada iyi bir futbol oynamıştık. Maçın sonundaki röportaja bu 30 dakikadaki oyunumuzu maçın geneline yaymamız gerektiğini söylemiştik. Bugünkü maç belki kusursuz değildi, ama arkadaşlarımızın geçen haftadaki 30 dakikada gösterdiği enerjiyi, bu maçta 90 dakikaya yaymaları bizi mutlu etti. Çok çok mutluyuz. İstediğimiz takım düzenine ve dinamiğine uzak olmadığımızı düşünüyorum. Elbette burada maç programı yoğun ve vaktimiz kısıtlı. Arkadaşlarla konsantre bir şekilde çalışmaya devam edip, istediğimiz takımı sahaya sürmeye çalışacağız."

Ömer Erdoğan'dan 6-0 açıklaması... "Sorumlusu benim. Ders çıkaracağız." ile ilgili etiketler Hatayspor ömer erdoğan Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.