Ömer Erdoğan: Muhteşem bir taraftar önünde oynadık, haklı bir galibiyet aldık

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, deplasmanda 2-1 kazandıkları Altay maçının ardından yaptığı açıklamada, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Erdoğan, “Bu galibiyeti bizim kötü günümüzde yanımızda olan taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum” dedi.

Süper Lig'in 16. haftasının açılış maçında Altay'ı deplasmanda 1-2 mağlup eden Hatayspor, iki maçlık kötü gidişatı durdurdu. Bordo-Beyazlılar puanını 29'a yükselterek maç fazlasıyla yeniden ikinciliğe yükseldi.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"Bizim için zorluk derecesi ve önemi yüksek bir maçtı. Muhteşem bir taraftar önünde oynadık. İlk 15-20 dakika coşkulu bir taraftar önünde Altay üzerimize geldi ama takım savunmasını sağlıklı yaptık. Fazla pozisyon vermedik, kalemize gelen ilk şut gol oldu. Oyuncularımız disiplinden kopmadan önce beraberliği sağladık, sonunda da haklı bir galibiyet aldık."

"Yeni stadın Altay’a hayırlı olmasını diliyorum, gerçekten çok güzel bir stadyum olmuş. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, iki haftalık yenilgiden sonra oyuncularım demoralize olmuştu. Ancak karakterli bir şekilde mücadele verdiler, inançlarını kaybetmediler. Bu galibiyeti bizim kötü günümüzde yanımızda olan taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum."

 

Ömer Erdoğan: Muhteşem bir taraftar önünde oynadık, haklı bir galibiyet aldık

MUSTAFA DENİZLİ: İKİ TRANSFER GELECEK

Galibiyet ahsreti 9 maça çıkan Altay'da ise teknik direktör Mustafa Denizli şunları söyledi:

"Hem camia adına hem benim adıma son derece önemli bir açılış günüydü. Sevinçle kapatmayı düşündüğümüz bugünü maalesef düşündüğümüz gibi kapatamadık. Sevinci ne kadar büyük olacaksa üzüntüsü de o kadar büyük olan bir maç yaşadık. Kötü bir seyirdeyiz, her hafta mecburiyetlerden birçok değişiklik yapmak zorunda kaldık. Şunu net olarak söyleyebilirim ki; Altay takımı sene başında düşündüğümüz hedef neyse oraya mutlaka varacak."

"Önümüzdki maçlardan sonra sezon başında planladığımız ve yapamadığımız iki transfer vardı, büyük ihtimalle onları gerçekleştireceğiz. Bazı bölgelerde alternatifimiz yok. Bunlara bu akşam bireysel hataları da ekledik. Çok fazla söyleyecek bir şeyimiz yok. Bu camiayı düşündüğümüz yere mutlaka getireceğiz, hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Ömer Erdoğan: Muhteşem bir taraftar önünde oynadık, haklı bir galibiyet aldık ile ilgili etiketler İzmir Altay Mustafa Denizli Hatayspor ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.