Ömer Erdoğan: Gol yemeden 7 puan topladığımız oyunlarımız vardı

Son şampiyon Başakşehir ve Kasımpaşa'dan, Fenerbahçe'den ise deplasmanda gol yemeyen ve bu 3 maçta 7 puan toplayan Hatayspor, Alanya'da dağıldı... Teknik direktör Ömer Erdoğan farklı yenilginin sebebini akılsızlığa bağladı!

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 6 gol yiyerek mağlup oldukları Aytemiz Alanyaspor maçının basın toplantısında konuştu. Genç teknik adam rakibi tebrik ederken, maçla ilgili şunları söyledi:

"AKIL"LA AÇIKLADI

"Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar bizden daha çok isteyen, hücumsal ve savunma anlamında bizden daha iyi oynayan bir rakip vardı. Haklı bir galibiyet aldılar. Bizim için bu skor çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Buradan çıkaracağımız çok ciddi dersler var. Az önce oyuncularıma da söyledim. İlk 3 maçta gol yemeden 7 puan topladığımız oyunlarımız vardı. Bundan sonraki dönemler de inşallah bu maçtan çıkaracağımız derslerle yine hem savunma anlamında hem de hücumsal anlamda daha akıllı oynayacağız. İnşallah iyi mücadele eden bir Hatayspor izlettiririz. Camiamıza ve taraftarlarımıza böyle bir ağır mağlubiyet yaşattığımız için çok üzgünüz. İnşallah bir daha bunu yaşatmayacağız.”

 

 

Ömer Erdoğan: Gol yemeden 7 puan topladığımız oyunlarımız vardı ile ilgili etiketler Hatayspor ömer erdoğan Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.