Ömer Danış kimdir? İbo Show konuğu Ömer Danış kaç yaşında? Evli mi?

Ömer Danış bu akşam İbo Show konukları arasında yer alıyor. Sanat hayatı 1980 yılında Elazığ'da başlayan ve "Beni Köyümün Yağmurlarında yıkasınlar" adlı parçayla meşhur olan Ömer Danış daha sonra birçok albüm çıkardı. Peki İbo Show 12 Haziran konukları arasında yer alan Ömer Danış kimdir, kaç yaşında? Ömer Danış evli mi?

Ömer Danış, 12 Haziran İbo Show'a konuk oluyor. 1980 yılında Elazığ'da başlayan sanat kariyerine 5 albüm sığdıran Ömer Danış albümleri ile milyonlarca kişiye ulaştı. Peki Ömer Danış kimdir? Ömer Danış albümleri nelerdir?

Ömer Danış bu akşan İbo Show konukları arasında yer alıyor. Sanat hayatı 1980 yılında Elazığ'da başlayan ve "Beni Köyümün Yağmurlarında yıkasınlar" adlı parçayla meşhur olan Ömer Danış daha sonra birçok albüm çıkardı. Peki İbo Show 12 Haziran konukları arasında yer alan Ömer Danış kimdir, kaç yaşında? Ömer Danış evli mi?

ÖMER DANIŞ KİMDİR?

Fantezi müziğin güçlü isimlerinden olan ve 90'lı yıllarda çıkardığı Benim Köyümün Yağmurlarında Yıkasınlar, Kurtlar Sofrası, Şerefsiz, Ömer Danış 98 gibi albümlerden sonra 2001 yılında Ağlama Gözbebeğim solo albümü ile devam etti.

12 parçanın bulunduğu albümde Aşkın Tuna, Edip Önder, Selahattin Sarıkaya ve sanatçının kendi besteleri bulunuyor. Yönetmenlik deneyimi de olan Ömer Danış, ilk klibini albümle aynı adı taşıyan parçası Ağlama Gözbebeğim adlı parçaya çekti.

Albümleri

1987: Çaren Olayım

1994: Beni Köyümün Yağmurlarında Yıkasınlar

1995: Tutsak Kurtlar Sofrası

1998: Ömer Danış 98

1999: Şerefsiz

2001: Ağlama Gözbebeğim

2004: Şimdi Ben

2006: Gidiyorum Şehir Duvarları

2012: Kırgın & Çakal

2014: Ağlıyorsun

2016: Merhamet (single)

 

Ömer Danış kimdir? İbo Show konuğu Ömer Danış kaç yaşında? Evli mi? ile ilgili etiketler Star TV ibo show ömer danış kimdir ömer danış albümleri ömer danış kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.