Ömer Çelik'ten Sofuoğlu'na sert tepki!

Üniversiteler için "fuhuş evleri" diyen Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Pof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’na AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki geldi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Üniversitelerimizle ve gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlara dönük her türlü çirkin açıklamayı reddediyoruz ve kınıyoruz." dedi.

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Pof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun üniversiteler için kullandığı skandal "fuhuş evleri" tabirine tepkiler dinmiyor.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, söz konusu açıklamaya sosyal medya hesabından sert yanıt verdi. 

"HER TÜRLÜ ÇİRKİN SÖZ YAKIŞIKSIZDIR VE KINANMALIDIR"

"Üniversitelerimizle ve gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlara dönük her türlü çirkin açıklamayı reddediyoruz ve kınıyoruz." diyen Çelik'in açıklaması şu şekilde;

"Ülkemiz için yaptığımız çalışmalar her alandaki gençlerimize çok daha güçlü bir Türkiye bırakmak içindir. Türkiye’nin geleceği tüm gençlerimize emanettir.

Cumhurbaşkanımız, üniversitelerimize ve gençlerimize verdiği değeri her vesileyle vurgulamaktadır. Üniversitelerimize ve gençlerimize dönük her türlü çirkin söz yakışıksızdır ve kınanmalıdır. Üniversitelerimiz ve gençlerimiz en kıymetli değerlerimiz içinde yer almaktadır."

Ömer Çelik'ten Sofuoğlu'na sert tepki!

Ömer Çelik'ten Sofuoğlu'na sert tepki! ile ilgili etiketler Ömer Çelik ebubekir sofuoğlu üniversiteliler ak parti sözcüsü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.