Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun iftirasına tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iddiası!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına tepki gösterdi. Çelik, "Kılıçdaroğlu, Türk siyasi tarihinin en vahim iddiasına imza attı" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu ticareti titirafını eleştirdi. Çelik, "Kılıçdaroğlu, Türk siyasi tarihinin en vahim iddiasına imza attı" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor.

 

Ömer Çelik'in konuşmasından öne çıkanlar:

 KILIÇDAROĞLU'NUN UYUŞTURUCU İDDİASI: VAHİM VE UTANÇ VERİCİ

"Seçimlere dönük çalışmalar ayrıntılı olarak ele alındı. Mahir Ünal'a çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Özlem Zengin aday gösterildi.

Sayın Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu ticareti ile ilgili iddiası, Türk siyasi tarihinin en vahim açıklamalarından biridir. Demokrasilerde ana muhalefet partisi son derece kritik bir organdır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun böylesine önemli bir organın işlevini yerlerde süründürmesine üzülüyoruz. Utanç verici bir iftiradır. Son derece ayıptır, yakışıksızdır ve provokatiftir. Kılıçdaroğlu özür dilemelidir.

"BUNUN ADI YIKIM SİYASETİDİR"

Genel Başkan çıkmış, bunun cari açığı kapatmak için yapıldığını iddia ediyor. Utanç verici bir açıklama. Türkiye'nin güvenlik kurumlarını hedef alan utanç verici sözler siyasi hayatta bir siyasi parti genel başkanının ağzından bu yoğunlukta duyulmamıştır.

CHP, ana muhalefet partisi olarak Türkiye'nin dmeokrasisine pozitif mesajlar vermesi gerekirken, muhalefet yaparken beğenmediği hususları söylerken, doğrusunu da söyleyecek kapasitede olması gerekiyor. Ama nerede devleti kötüleyen yaklaşım var onu ortaya koyuyorlar.

Bir siyaset biçimiymiş gibi ortaya koyuyorlar. Bunun adı yıkım siyasetidir.

 

 

BAŞÖRTÜSÜNE ANAYASAL GÜVENCE

Bazı siyasi partilere ziyaretler olacak.

TÜRKİYE'NİN TAHIL KORİDORU DİPLOMASİSİ

Yeniden işlerlik kazanması için çaba sarf ediyoruz.

 

Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun iftirasına tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iddiası! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ömer Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.