Ömer Çelik'ten HDP'li vekile sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, HDP önünde evlat nöbeti tutan ailelere hakaret eden HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun'a sert tepki verdi. Çelik, ''Evlatlarını terör örgütünden kurtarmak için günlerdir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde nöbet tutan annelerimize hakaret eden HDP milletvekilini kınıyoruz. Evlat ve vicdan nöbeti tutan annelere hakaret etmek vicdansız bir saldırganlıktır.'' dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından partisinin il binası önünde evlat nöbeti tutan ailelere 'köpekler' diyen HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun'a sert tepki gösterdi.

Ömer Çelik yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Annelik bugün “Ana gibi yar olmaz, Diyarbakır gibi diyar olmaz” diyor.

Bu vesileyle Diyarbakır annelerimizin evlat ve vicdan eylemini buradan bir kez daha selamlıyoruz, annelerimizin ellerinden öpüyoruz.

Diyarbakır annelerinin evlatlarına kavuşma azmini hiçbir şey kıramaz. Diyarbakır annelerinin evlat ve vicdan nöbeti tüm insanlığa yapılmış bir çağrıdır. Diyarbakır'da tüm annelerin sesi evlatlarını terör örgütlerinden isteyen isteyen yeryüzündeki tüm annelerin sesi Diyarbakır'da yükseliyor.

"ANNELERE HAKARET ETMEK VİCDANSIZ BİR SALDIRGANLIKTIR"

Evlatlarını terör örgütünden kurtarmak için günlerdir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde nöbet tutan annelerimize hakaret eden HDP milletvekilini kınıyoruz. Evlat ve vicdan nöbeti tutan annelere hakaret etmek vicdansız bir saldırganlıktır."

Ömer Çelik'ten HDP'li vekile sert tepki

 

Ömer Çelik'ten HDP'li vekile sert tepki ile ilgili etiketler HDP evlat nöbeti Ömer Çelik remziye tosun
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.