Ömer Çelik'ten çok sert tepki: Rum Yönetimi yeterli tedbir almamaktadır!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Güney Kıbrıs'ta Larnaka Ulu Camii’ne yapılan saldırıya ilişkin paylaşımda bulundu. Saldırıya çok sert tepki gösteren Çelik, "Rum Yönetimi, İslam düşmanlığının ve Türk düşmanlığının göstergesi olan bu saldırılara karşı yeterli tedbir almamaktadır." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Güney Kıbrıs'ta Larnaka Ulu Camii'ne yönelik saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Saldırıya çok sert tepki veren Çelik, "Rum Yönetimi, İslam düşmanlığının ve Türk düşmanlığının göstergesi olan bu saldırılara karşı yeterli tedbir almamaktadır..." dedi.

"SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Yaşanan İslamofobik saldırı sonrası bir açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik şu ifadeleri kullandı:

Güney Kıbrıs'ta Larnaka Ulu Camii'ne yönelik saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Rum Yönetimi, İslam düşmanlığının ve Türk düşmanlığının göstergesi olan bu saldırılara karşı yeterli tedbir almamaktadır...

Rum Yönetimi, geçen yıl benzer bir provokatif eylem gerçekleştirildiğinde etkili bir soruşturma yürütmedi. Bunun doğal sonucu olarak yine benzer bir çirkin hadise yaşanmıştır. İslam ve Türk düşmanlığını teşvik edenler bu saldırılardan sorumludur.

Kıbrıs Rum Yönetimi'ni bu alçakça eylemlerin tekrarlanmaması için acilen önlem almaya çağırıyoruz. Rum Yönetimi, bu çirkin saldırının faillerini bir an önce yakalayıp, hukuk önünde en kısa sürede hesap sormalıdır.

Ömer Çelik'ten çok sert tepki: Rum Yönetimi yeterli tedbir almamaktadır! ile ilgili etiketler Ömer Çelik AK Parti Güney Kıbrıs İslamofobi cami saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.