Ömer Çelik'ten Aynur Doğan açıklaması: 'Terör propogandası anlamına gelen faaliyetlere izin verilmez'

MYK sonrasında açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konseri iptal edilen Melek Mosso ve Aynur Doğan hakkında konuştu. Çelik, Aynur Doğan için, "Terör propagandası anlamına gelen konser görüntüsü altındaki faaliyetlere izin verilemez" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son günlerde tartışma konusu olan şarkıcı Aynur Doğan'ın konserinin iptaline ilişkin soruya cevap verdi. Çelik, "Terör propagandası anlamına gelen konser görüntüsü altındaki faaliyetlere izin verilemez." dedi.

"TERÖRE DESTEK OLAN KONSERLERE İZİN VERİLEMEZ"

AK Parti Sözcüsü Çelik, Aynur Doğan'ın Derince'de yapılacak konserinin Derince Belediyesi tarafından iptal edilmesi ile ilgili "Gerekçesini bilemem ancak terör propagandası anlamına gelen konser görüntüsü altındaki faaliyetlere izin verilemez." dedi.

"MELEK MOSSO BEYOĞLU'NDA SAHNE ALACAK"

Melek Mosso konserine de değinen Çelik "Ancak yasaklanan bir sanatçıdan bahsediliyor. O sanatçımız Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nde sahne alacak. Kültür Turizm Bakanlığımız Beyoğlu Kültür Yolu ve Başkent Kültür Yolu Festivali gibi iki büyük festivale başladı. Başkentte yaklaşık 6 bin sanatçı vatandaşlarımızla buluşacak. Binlerce faaliyet söz konusu olacak. Bu yasaklanan sanatçımız buluşacak vatandaşlarımızla." ifadelerine yer verdi.

 

 

Ömer Çelik'ten Aynur Doğan açıklaması: 'Terör propogandası anlamına gelen faaliyetlere izin verilmez' ile ilgili etiketler Ömer Çelik Melek Mosso Aynur Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.