Ömer Çelik'ten 7 Şubat paylaşımı: Mücadeleye devam edeceğiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'MİT kumpası' olarak bilinen 7 Şubat'a ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Çelik, "Türkiye'yi hedef alan, demokrasimizi hedef alan her türlü projeye, girişime ve müdahaleye karşı Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde mücadelemizi vermeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Çelik, Twitter’dan yaptığı açıklamada 7 Şubat’ın, FETÖ tarafından MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı hedef alınarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ne yönelik yapılan darbe girişiminin 10’uncu yıl dönümü olduğunu vurguladı.

"TÜRKİYE DÜŞMANI PROJELERİN ARACI OLDUĞUNU ORTAYA KOYMUŞTUR"

7 Şubat’ın yıl dönümünde, terör örgütü FETÖ’yü bir kez daha lanetlediklerini belirten Çelik, "7 Şubat darbe girişimi, karanlık örgüt FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine kadar ülkemizin milli güvenliğini ve egemenliğini hedef alan bir dizi terör faaliyetinin ilk halkasıdır. FETÖ, 7 Şubat’ta ve sonrasında MİT'e ve devletin diğer kurumlarına yönelik operasyonlarıyla Türkiye'nin bölgesel ve uluslararası politika geliştirme kabiliyetini hedef almıştır. Türkiye düşmanlarının maşası, Türkiye düşmanı projelerin aracı olduğunu ortaya koymuştur" dedi.

"MÜCADELEMİZİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

7 Şubat'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlam iradesi ile başarısız olduğunu kaydeden Çelik, "Cumhurbaşkanımız ortaya koyduğu liderlik ile Türkiye’nin ulusal güvenliğine dair tavizsiz duruşunu göstermiştir. Cumhurbaşkanımızın o gün tüm terör örgütlerine verdiği mesaj açıktır; Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milli egemenliği korumak için her türlü bedeli ödemeye her an hazırız. Türkiye'yi hedef alan, demokrasimizi hedef alan her türlü projeye, girişime ve müdahaleye karşı Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde mücadelemizi vermeye devam edeceğiz" dedi.

Ömer Çelik'ten 7 Şubat paylaşımı: Mücadeleye devam edeceğiz ile ilgili etiketler AK Parti Ömer Çelik 7 Şubat MİT ak parti sözcüsü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.