Ömer Çelik: Türkiye’nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyon!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan’dır" açıklamasına AK Parti'den sert yanıt geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu ithamı 'Türkiye’nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyon' olarak tanımladı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından bir dizi açıklamada bulunarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan’dır” sözlerine tepki gösterdi.

"Kılıçdaroğlu’nun '13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan’dır' diyerek Türkiye Cumhurbaşkanı’nı itham etmesi, Türkiye’nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyondur." ifadesini kullanan Ömer Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Teröre karşı söylenmesi gereken sözün, Türkiye Cumhurbaşkanı’na söylenmesi, terörün siyasi propagandasından başka birşey değildir. PKK terör örgütüne söylemesi gereken sözün Türkiye Cumhurbaşkanı’na söylenmesi sadece terörün sözcülerinden duyduğumuz karanlık bir yaklaşımdır."

"TERÖRÜN SİYASİ PROPAGANDASINDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL"

Demokrasilerde muhalefetin en tabii hak olduğuna vurgu yapan Çelik, "Ama Türkiye Cumhurbaşkanı’nı bu şekilde hedef alan bu söz muhalefet değildir. Teröre karşı söylenmesi gereken sözün, Türkiye Cumhurbaşkanı’na söylenmesi, terörün siyasi propagandasından başka birşey değildir." dedi.

Ömer Çelik: Türkiye’nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyon! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ömer Çelik AK Parti tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.