Ömer Çelik: Hüseyin Besli'nin Alevilerle ilgili sözlerini güçlü şekilde reddediyoruz!

Akşam yazarı Hüseyin Besli'nin Alevi vatandaşlar hakkındaki tartışma yarayan sözlerine AK Parti'den net bir itiraz yükseldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu açıklamalara tepki göstererek, "Katılmadığımızı, güçlü şekilde reddettiğimizi ifade ediyorum. " dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki MKYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Kamuoyuna yansıyan güncel gelişmelerle ilgili değerlendirmeler yapan Çelik, siyasetteki 50+1 tartışmasıyla ilgili, "Önümüzdeki seçimlere bu sistemlere gidilecek. Yakınanların önerilerinin görülmesi lazım" diye konuştu.

HÜSEYİN BESLİ'NİN ALEVİLERLE İLGİLİ İFADELERİ

Akşam Gazetesi yazarı Hüseyin Besli'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirdiği son köşe yazısında Aleviler hakkında sarf ettiği ifadelere katılmadıklarını da belirten Çelik şunları söyledi;

"Biz bu yazıdaki ifadeler veya başka ifadeleri kesinlikle kabul etmiyoruz. Alevi, Kürt vatandaşlarımızı incitecek her türlü beyanın karşısında duruyoruz. Katılmadığımızı güçlü şekilde reddettiğimizi ifade ediyorum. "

 

Ömer Çelik: Hüseyin Besli'nin Alevilerle ilgili sözlerini güçlü şekilde reddediyoruz! ile ilgili etiketler AK Parti Ömer Çelik hüseyin besli
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.