Ömer Çelik: Fiziki tacize varan ahlak dışı bir zincir...

CHP'li ilçe başkanının İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflayarak taciz etmesi skandalına AK Parti'den sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada olayın itibar suikastinden fiziki tacize vardığını belirtti.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, yanına iki partiliyi daha alıp Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflamak isterken polislere yakalanmıştı.

Skandal olaya AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik şu ifadeleri kullandı;

''Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Sn Fahrettin Altun'un evini fotoğraflamaya çalışarak bir ailenin yaşadığı eve fiziki tacizde bulunan CHP Üsküdar İlçe başkanını ve yanındakileri şiddetle kınıyoruz. Bu, sorumsuz ve ahlaksız bir eylemdir.

FİZİKİ TACİZE VARAN AHLAK DIŞI BİR ZİNCİR
En temel değerleri hiçe sayarak itibar suikastine girişen yayın organının ardından, bazı siyasilerin hedef gösterme kampanyasının tetikçisi haline gelmesinin vardığı nokta budur. İtibar suikastinden fiziki tacize varan ahlak dışı bir zincirdir bu.

Bir insanın ailesiyle yaşadığı evi taciz etmeye kalkmak, uyarıda bulunan polislere siyasi parti kimliği kullanarak direnmeye çalışmak ve kaçmak hiçbir siyasi partinin taşımaması gereken bir lekedir. Sn Fahrettin Altun'un ailesine dönük bu tacizi şiddetle kınıyoruz. Bunu yapan şahıslar hakkında gerekenin yapılmasını ve özür dilenmesini bekliyoruz. Hiçkimse kimsenin ailesini ve konutunu taciz edemez. Bunu beyanlarıyla teşvik edenlerin ders alması gereken bir durumdur bu.''

Ömer Çelik: Fiziki tacize varan ahlak dışı bir zincir...

 

Ömer Çelik: Fiziki tacize varan ahlak dışı bir zincir... ile ilgili etiketler Ömer Çelik AK Parti Fahrettin Altun CHP
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.