Ömer Çelik: Bağnazlığın dolaştığı yerde diplomasi bulunmaz

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın skandal sözlerine Dışışleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ardından Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten de sert kınama geldi. Çelik, "Saygısızlık ve bağnazlık bir diplomasi yöntemi değildir. Bağnazlığın dolaştığı yerde diplomasi bulunmaz" dedi.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias bugün Türkiye'ye gelerek siyasi temaslarda bulundu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşen Dendias, sonrasında Çavuşoğlu ile birlikte ortak basın toplantısı yaptı.

YUNAN BAKAN TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALDI

Toplantıda konuşmaya ilk olarak Çavuşoğlu başlarken, Çavuşoğlu konuşmanın başından sonuna kadar yapıcı ve olumlu sözler kullandı. Daha sonra söz olan Dendias, Çavuşoğlu'nun yapıcı diyaloglarına rağmen Türkiye'yi hedef aldı. Konuşmasının neredeyse tamamında Türkiye'yi suçlayan Dendias, yapıcı diyalogdan uzak bir tavır takındı.

Ömer Çelik: Bağnazlığın dolaştığı yerde diplomasi bulunmaz ile ilgili etiketler Ömer Çelik Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.